За блога

Надявам се този блог да се превърне в място за среща на съмишленици, както и за хора с креативно мислене и нестандартни идеи. Тук ще споделям най-новите новини, факти и наблюдения за интернет маркетинга и уеб програмирането. Интересувам се от графичен дизайн, програмни езици и ако харесвате C++, PHP5, HTML и Java и не гледате като извънземни, когато чуете за Facebook, Twitter и Google +, със сигурност говорите моя език.

Няколко думи и за хобитата ми

Ох, откъде да започна! Пристрастен съм всичко свързано с интернет, SEO, уеб дизайн и всичко останало. Запален технократ, видеоманиак и неспасяем почитател на социалните мрежи — без Facebook, Twitter, Google + буквално не мога да живея. И все пак ми се налага от време на време да се откъсна от тях, за да отскоча до спортната зала.

Когато не съм залепен за някоя от любимите джаджи /Жена ми все заплашва да се разведе с мен заради тях :D/, се развличам като майсторя разни неща из къщи. Иде ми отръки просто. В момента дори съм се ангажирал да стягам вилата на селото и не се хваля, но вече съм експерт по дограмата – кои са най-подходящите стъклопакети, дали да е дървена или пвц дограма, колко камери да бъде стъклопакетът и други малки наглед дреболии, но важни.